VPN HandleidingenTips

Formule 1 livestream kijken met een VPN

Heb je geen Formule 1 in je TV pakket, maar wil je het raceweekend wel live kijken? Gebruik dan je VPN en kijk live mee via Channel 4. Volg deze handleiding en mis geen enkele F1 training, kwalificatie en live race meer.

Laatst geupdate: 30-3-2021

Stap 1: Kies een VPN

Wanneer je nog geen VPN hebt, dan moet je voorafgaand aan het raceweekend nog snel even een abonnement kiezen. Deze F1 livestream werkt alleen met een VPN ingesteld op een UK-server.

Stap 2: Stel je VPN in

Deze Formule 1 livestream werkt alleen vanuit de UK, maar met je VPN kun je deze geo-blokkade omzeilen. Zodra je de VPN-app hebt opgestart, zoek je naar een beschikbare server in de UK en klik vervolgens op verbinden.

De app van jouw VPN-provider kan er ander uitzien, maar heeft als het goed is ook een lijst met landen/server-locaties om uit te kiezen.

Bron: Surfshark.com

Stap 3: Maak een (gratis) account aan voor Channel 4

Registreer je voor een gratis Channel 4-account en vul het formulier volledig in. Je moet een Engelse postcode invullen: gebruik deze site om een willekeurige locatie in de UK te kiezen en kopieer de postcode.
Klik vervolgens op “Find Address” en de adresgegevens worden vanzelf ingevuld. Klik vervolgens onderaan op “Register me now” om je aanmelding te voltooien.

Stap 4: Login met je Channel 4-account

Voordat je de livestream kunt bekijken, klik eerst hier om in te loggen.

Stap 5: Open de live-stream

Eenmaal ingelogd, klik je hier om de F1 livestreams te bekijken. Voor, tijdens en na het raceweekend vind je hier de training, kwalificatie en live-stream van de race op zondag.

You may also like

Reacties zijn gesloten.